De Dietrich
De Dietrich


DeDietrich

Hírek
Üdvözöljük a DD világában

Kedves Vásárlóink!

 Szeretettel üdvözöljük Önöket a weblapunkon!

 A következő friss hírekkel szolgálhatunk mostanában.

Hírek Üdvözöljük a DD világában

Katalógus

Katalógusunk leöltéséhez kattaintson ide.

Letöltés

Katalógus

3 év garancia
Többet Nyújtunk

3 év garancia - Többet nyújtunk

2010. május  1.  és  december  31.  között  vásárolt  De Dietrich temékekre 3 év garanciát  adunk  ajándékba.

A 3 éves garancia feltételei, és a bolt által kitöltendő nyomtatvány letölthető formátumban megtekinthetők.

Dokumentum letöltése

3 év garancia Többet Nyújtunk

Díjnyertes De Dietrich sütő
Sikeres teszt főzés

TÖKÉLETES EREDMÉNY, KÖNNYŰ HASZNÁLAT

Osztatlan sikert aratott a De Dietrich ICS sütője egy angol TV csatorna által szervezett főzőtesztjén (Gadget Show)

Maximális pontszám az ICS technikáért

2009. augusztus 10.-én a híres Gadget Show berkein belül futó 'Jon's test' (Jon tesztje) műsorában a De Dietrich DOP895B egyike volt annak a három sütőnek, amely részt vett a szóban forgó tesztben.

A független tesztet a műsor házigazdája, Jon Bentley a TV chef, Simon Rimmerel vezette, ahol a következő 3 sütőt vetették össze egymással: Electrolux Inspiro , Mile H5681B és a De Dietrich DOP895B. A teszt célja az előre beprogramozott teljesen automata sütési funkció vizsgálata volt. Mindhárom esetben a teljesen hideg sütőbe tették be az egyforma darabokra vágott bélszín szeleteket, és egyszerűen kiválasztották a „marhasült" programot.

Kimagasló eredménnyel végzett a De Dietrich DOP895B sütője, ezzel elnyerve a Gadget Show maximálisan adható pontszámát. Mindét műsorvezetőnek tetszett a sütő kinézete és stílusa egyaránt, amellett, hogy lenyűgözte őket annak elektronikus touch-control (érintő-vezérléses) kezelőpanelje. Simon Rimmer azt is kihangsúlyozta, hogy a De Dietrich sütőt különösen egyszerű volt kezelni. Miután lejárt a sütési program, a chef a következő jelzőkkel értékelte az 'intelligens marhaszeletet': 'tökéletes szín'; 'varázslatos állag'; 'finom' és 'lenyűgöző'. Jon Bently véleménye a De Dietrich DOP895B sütőről a következő volt: 'Simon nem szokott tévedni'. Jon átfogó véleménye szerint a De Dietrich DOP895B sütőt 'könnyű volt használni, és mindemellett tökéletes eredményt lehetett elérni vele'.

Richard Walker, a De Dietrich Konyhai Készülékek kereskedelmi és marketing vezetője a következőt nyilatkozta:
' Az első intelligens (ICS-Intelligent Controly System) De Dietrich sütőt 2003-ban fejlesztettük ki bízva az automatikus sütés jövőjében, és szakértelmünkben, ami mindezt lehetővé tette. Azzal, hogy a legújabb modellünket egy ilyen TV műsorban tesztelhettük számunkra hatalmas lehetőség, hiszen így tudjuk a leghatékonyabban átadni az üzenetet, amit intelligens készülékeink hordoznak magukban. Azzal, hogy független tesztben vehetett részt a sütőnk, és hogy ebben a legmagasabb elismerést kapta ékes bizonyítéka annak, hogy a De Dietrich márka úttörő technológiákat alkalmaz készülékei fejlesztésénél, amit mi folyamatosan hangsúlyozunk is. '

Letöltés

Díjnyertes De Dietrich sütő Sikeres teszt főzés