De Dietrich
De Dietrich


Quattro Mosogatógép

Innováció a De Dietrich-től: Forradalmian új és nagyszerű mosogatási megoldás négy különböző felhasználási móddal.

A De Dietrich a QUATTRO termékcsaláddal olyan csúcstechnológiát kínál, amely a legjobb felszereltséget és a legnagyobb kényelmet garantálja.

Első (PRIMO) mód: Hagyományos mosogatás mindkét (felső és alsó) munkatérben. A legjobb választás, ha teljesen feltöltött mosogatógépnél optimalizálni szeretné a víz- és energiafelhasználást. 12 személyes teríték mosogatása esetén a fogyasztás 14 liter víz és 1,05 kW elektromos energia.

Második (SECUNDO) mód: Mosogatás az alsó munkatérben. Ideális 6 teríték elmosogatására. Vízfogyasztás: 9 liter.

Harmadik (TERTIO) mód: Mosogatás a felső munkatérben. Ideális 6 teríték elmosogatására. Vízfogyasztás: 9 liter. Ebben az üzemmódban választható az új "Cocktail" program is, amely talpas poharak mindössze 15 perc alatt való elmosogatására szolgál.

Negyedik (QUATTRO) mód: A termékcsalád nevét is adó mód használatával lehetővé válik két különböző program kiválasztása, amelyek egyidejűleg futhatnak a két zónában. Az edények és evőeszközök típusától és szennyezettségétől függően így végtelenül egyszerűen kombinálhatja a különböző programokat. Elindíthatja például a "Crystal" programot a felső zónában az érzékeny poharaknak, miközben az alsó térben a "Boost" intenzív program elbánik a főzőedények makacs szennyeződéseivel.

20090810040554

20090810041629

Kapcsolódó termékek